Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted AS

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Jobb hos KSMV

E-post Skriv ut PDF

Karrieremuligheter ved KSMV

KSMV anser de ansatte som bedriftens viktigste ressurs og konkurransefortrinn overfor våre konkurrenter i inn- og utland. Vi er derfor alltid på jakt etter flinke fagfolk som kan bidra til å utvikle KSMV videre. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, gode karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser.

Historisk har ansatte hos oss valgt å bli værende lenge, og dette tar vi som et sunnhetstegn på at vi har klart å etablere et godt sted å være for våre ansatte. Til gjengjeld får bedriften lojale ansatte med god arbeidsmoral og stå på-vilje for bedriften.

Vi legger svært mye vekt på helse, miljø og sikkerhet i det daglige for at de som arbeider hos oss skal ha en trygg arbeidsplass å gå til. Dette bidrar til at vi har svært få rapporterte skader som skyldes arbeid hos oss.

 


Har du lyst til å jobbe hos oss?

Vi har i dag ca. 100 ansatte og er alltid interessert i å komme i kontakt med arbeidssøkere med vilje til å gjøre en innsats for vår bedrift.

Vi mottar gjerne din CV og søknad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 

Her er vi

veibeskrivelse til KSMV

KSMV har i dag sitt hovedkontor og størstedelen av sin produksjon på Lund i Kristiansand. Det gjør at vi har en gunstig lokalisering i forhold til E18 og transport med bil og fly til det øvrige Europa. Ved vårt produksjonsverksted i Søgne har vi god tilgang til dypvannskai og det er ingen transportrestriksjoner mellom kaianlegget og vårt verksted. Klikk på bildet for detaljert veibeskrivelse til vårt hovedkontor.


Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)

Klikk for brosjyre

KSMVs brosjyre

Bankinformasjon

Bankforbindelse:
Sparebanken Sør

Bankens adresse:
Postboks 200, N-4662 KRISTIANSAND S, Norway

Kontonavn:
Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted AS

Kontonummer:
8220.02.15318

Bank-kode (Swift):
SPSONO22

Org. Nr.:
967794104

IBAN Nr:

NO1282200215318


I 95 år har vi samarbeidet med våre kunder for å løse tekniske utfordringer.

Ofte kan kunden ha ideer som sammen med vår kompetanse og erfaring har resultert i vellykkede og avanserte løsninger.