Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted AS

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk

Våre maskiner

E-post Skriv ut PDF

 

Til venstre vises et brosjyrebilde av en våre to FPT Ronin-maskiner. Vår nyeste FPT-maskin har to rundbord og ett fastbord og en aksebevegelse på 12x1,5x2 meter (L x B x H).

For å være en konkurransedyktig underleverandør er det svært viktig at vi har moderne maskiner og det riktige utstyret for oppdragene vi mottar. Det å ha det rette utstyret krever høy kompetanse, og behovene hos våre kunder endrer seg kontinuerlig. Derfor har vi som målsetting hele tiden å fornye maskinparken slik at vi er i stand til å ligge i forkant av utviklingen.

Vi har et stort utvalg maskiner som kan håndtere de fleste produktstørrelser. I vårt automatverksted kan vi produsere deler som bare er en fingernegl store, mens vi i våre andre avdelinger bearbeider emner med en totalvekt på inntil 20 tonn.

Alle våre CNC-styrte maskiner er koblet opp mot datanettverket vårt. Dette setter oss i stand til raskt å overføre programmer, verktøyinnstillinger o.a. til og fra maskinene. Vi kan dermed spare på alle programmer (uavhengig av styringenes lagringskapasitet), og vi har gode rutiner for sikkerhetskopiering.

Vi utfører også DAK (data-assistert konstruksjon) og DAP (data-assistert produksjon) og vi mottar gjerne tegningsunderlag og 3D modeller elektronisk. For opplysninger om hvilke formater som kan benyttes, vennligst kontakt DAP-kontoret på telefon 38 14 96 37.

 

Her er vi

veibeskrivelse til KSMV

KSMV har i dag sitt hovedkontor og størstedelen av sin produksjon på Lund i Kristiansand. Det gjør at vi har en gunstig lokalisering i forhold til E18 og transport med bil og fly til det øvrige Europa. Ved vårt produksjonsverksted i Søgne har vi god tilgang til dypvannskai og det er ingen transportrestriksjoner mellom kaianlegget og vårt verksted. Klikk på bildet for detaljert veibeskrivelse til vårt hovedkontor.


Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)

Klikk for brosjyre

KSMVs brosjyre

Bankinformasjon

Bankforbindelse:
Sparebanken Sør

Bankens adresse:
Postboks 200, N-4662 KRISTIANSAND S, Norway

Kontonavn:
Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted AS

Kontonummer:
8220.02.15318

Bank-kode (Swift):
SPSONO22

Org. Nr.:
967794104

IBAN Nr:

NO1282200215318


I 95 år har vi samarbeidet med våre kunder for å løse tekniske utfordringer.

Ofte kan kunden ha ideer som sammen med vår kompetanse og erfaring har resultert i vellykkede og avanserte løsninger.